Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Krukowski emilia wilczewska *** *** Bartek Brzyśkiewicz Marek P Mateusz Matias Mariusz0o halotunowa SzczepanS Ann31 Marian Zamojski Monika J Kasia :) (25492 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
B.K. napisał: Zaraz,zaraz..przeciez o ile sie orientuje to do tanga trzeba dwojga więc ten maluch musi miec jakiegoś tatusia,ktory w najgorszym wypadku powinien płacic alimenty a z takimi Nav sie nie patyczkuje...
ALEŻ OCZYWIŚCIE ,że to normalne poza dwoma przypadkami....no może trzema ...
-I- Poczęcie przy pomocy DUCHA ŚW....
-II- IN VITRO...
-III- Jakaś polka zaszław ciążę w Anglii z BASENEM KĄPIELOWYM...

W innych przypadkach to TEN TATA JEST NA PEWNO....

PYTANIE ...CZY TA MAMA TEGO MALUCHA WIE KTO JEST TYM TATĄ...na pewno..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
Jezeli ma przyznany zasilek macierzynski to 80 lu 100 procent pensji,nie ma 65procent tak jak ci powiedziala kolezanka, no i oczywiscie nie dostanie macierzynskiego plus beikowe.to juz by bylo troszke za duzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
iga klaptocz
(edgar)
Wiking
dziewczyny napiszcie prosze czy tu w nor dostaje sie wyprawke po wyjsciu ze szpitala? czy ktoras z mamusiek rodziła w Stavanger? bo termin mi sie zbliza i nie wiem co zabrac do szpitala. Wprawdzie jestem umowiona na wizyte w szpitalu ale date ustalono mi 2 tyg przed" teminem" Ja tam wole juz wiedziec co i jak, zreszta wiecie jak to jest...
pozdrowionka Mirka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
iga klaptocz
(edgar)
Wiking
i jak to bedzie ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
B.K. napisał: Zaraz,zaraz..przeciez o ile sie orientuje to do tanga trzeba dwojga więc ten maluch musi miec jakiegoś tatusia,ktory w najgorszym wypadku powinien płacic alimenty a z takimi Nav sie nie patyczkuje...
ALEŻ OCZYWIŚCIE ,że to normalne poza dwoma przypadkami....no może trzema ...
-I- Poczęcie przy pomocy DUCHA ŚW....
-II- IN VITRO...
-III- Jakaś polka zaszław ciążę w Anglii z BASENEM KĄPIELOWYM...

W innych przypadkach to TEN TATA JEST NA PEWNO....

PYTANIE ...CZY TA MAMA TEGO MALUCHA WIE KTO JEST TYM TATĄ...na pewno..?

napewno wie i dzidzia nie została poczeta w basenie komp w angli ( tego nie rozumiem ) chyba za przescieradło nie robiłam W sumie to macie chyba racje tylko ze ona jest za dumna by zwrocic sie do tatki po alimeenty gdyz nawet nie powiedziała mu ze jest w ciazy z nim boi sie ze wtedy tatko bedzie chciał uznac dziecko a ze on jest norwegiem wiec automatycznie dziecko dostaje norw obyw i ona jako polka bedzie miała problemy by no z nim wyjechc do pl itp a ona nie bardzo widzi wspolna przyszłosc a tatkiem dziecka i nie chce zostac do tego zmuszona
ciut to troszke zakrecone ale mam nadzieje ze rozumiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
kami napisał:
... ponoc dotanie 65 prc swojej pensji ktora i tak nie miała za duzej i ciezko jej bedzie utzrymac siebie i dziecko za ok 7 ty krA za 30parę tysięcy to jak długo by się utrzymała 4 miesiące...? skoro jej 7tys mało...? .ECH KOBITY KOBITY.... Trza było szklankę zimnej wody.... a nie kalendarzyk katolicki ...i teraz nie było by problemów...! .
Kazdy bez względu na własny zarobek ...duży czy mały jest w bardzo trudnej Osobistej sytuacji materialnej...
Ja również w takiej sytuacji jestem... bo to co zarabiam z ledwością starcza mi na godne bezstresowe życie....
A GZIE SĄ POZOSTAŁE PIENIĄDZE NA TO CO CHCEM MIEĆćććć...Mirafiorii
i wakacje na Balearach przez miesiąc co roku ...
NIEMA .... niema ...bo jestem w trudnej sytuacji finansowej...
Niemniej jakoś się z tym godzę i żyję dalej bez zbędnych zachcianek...
OJ TRUDNE TE ŻYCIE BIEDAKA....OJ...
Ten z milionami dolarów też jest biedakiem gdy patrzy się na miliardera ...
NORMALNIE NIE DOGODZISZ NIKOMU...
Dlatego BÓG się od nas ODWRÓCIŁ twarzą i pokazuje plecy...

BA oczywiscie ze trudne
nie było mnie w ostatnim tygodniu tu za czesto ale z tego co pamietam z przed tyg to sam mowiłes ze zaczynasz miec braki i szklanka wody przestaje wystarczac
A 7 tys oczywicie ze mało samo mieszkanie ok 6 tys kosztuje no chyba ze dzieli sie te koszta z wspołlokatorem ktorego ciezko jest znalesc gdy w domku jest małe dziecko płaczace w nocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:
...Troche pokrecona ta cala sytuacja....Jak cała wasza Babska PSYCHIKA
I chciała by i boi się , a następnie płacz i robienie wielu głupstw szkodzącym wszystkim zainteresowanym ...
TAK BYWA Z WAMI KOBIETAMI...
BEZ WAS ŹLE Z WAMI TRAGICZNIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok